CATALOG QUINTESSENCE

 

PARTENERI
 
Coş cumpărături
0 obiecte
 
Recomandari Quintessence

 


 

Despre noi

Quintessence International sau Quintessenz este de peste 60 de ani cea mai importanta editura ştiinţifică din lume în domeniul medicinii dentare.

Sediul central al editurii este la Berlin, de unde D-nul H.W.Haase conduce imperiul mediatic devenit cunoscut ca şi Quintessence International din 1969. Quintessence International este prezentă în S.U.A., Cehia, Croaţia, Franţa, Italia, Marea Britanie, Polonia, Rusia, Spania, Turcia, India, Brazilia, China, precum şi in multe alte tari prin parteneriate cu edituri de prestigiu.
Astăzi, Quintessenz publică 38 de reviste de specialitate, mai mult de 900 de cărţi ( multe dintre acestea disponibile în traducere în diferite limbi) şi aproape 200 de publicaţii multimedia. Toate acestea satisfac nevoile educative atât ale studenţilor în medicină stomatologică, cât şi pe cele ale experimentaţilor medici dentişti practicieni. Publicaţiile Quintessence International au câştigat de-a lungul timpului multe premii internaţionale ce certifică angajamentul de calitate, neegalat încă de nicio altă editură medicală din domeniu.